PYRAMIDIT

Pyramidien rakennustavoista on esitetty monia erilaisia vaihtoehtoja. Pyramidia kiertävä ramppi on yksi parhaista teorioista, mutta totuuttahan ei vieläkään tiedetä. Ufouskovaiset tosin tietävät, että ulkoavaruuden jätkäthän siellä puuhastelivat.

Pyramidien vierellä sijainneet kylät ovat antaneet tietoa rakentajista; on ollut leipomoita, nahanparkitsijoita ja asuinpaikkoja rakentajien perheille. Niilin tulvien mukaan maanviljelijät hoitivat maatilkkunsa ja muina aikoina faarao antoi töitä rakennustoimissaan; tämä oli suuri kunnia.

Faaraoita pidettiin jumaluuksien ruumiillistumina. No, mikä ettei puuhastelisi kivihakkujen ja tonnien painoisten järkäleiden kanssa jumaluuden eteen, kun sellainen paikka köyhälle suodaan perheen
elatukseksi! Orjateoria rakentajista on täten lähestulkoon jo unohdettu.

Puuttumatta rakennustapoihin tai -menetelmiin väitän, että Espoon metron rakentajien esi-isät ovat olleet asialla:

“Sori hei faarao, tästä piti tulla kuutio mut ku me ei nyt mitenkään saada sitä tehtyä, tästä tulikin ylöspäin kapeneva systeemi!”

“Joo, kyl me tehään, mut ku puolet on jo vajonnu maan alle, kai tääl on jotain paskaa maassa. Me puhdistetaan tätä nyt pari vuotta ja kasataan uudestaan!”

Entä sfinksi?

“Pomo hei, haittaaks jos tää ei oo ihan faaraon näköinen? Joku taiteilija teki vähän omia vapauksia ilmaisun suhteen et sillä on niinku leijonan alaosa?” ja tämän jälkeen: “Ai, älä lyö, älä lyö enää sillä piiskalla!!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *